Urządzenia i Akcesoria
Homemade Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
650 g
Składniki
-
1 lemon, zest only, no white pithvanilla pod cut into halves lengthways, seeds only (see Tip)1
-
sugar to taste60 - 100 g
-
cornflour30 g
-
eggs2
-
milk500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
352.1 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
4065.5 kJ /
968 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
155.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Custard
10 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Runny custard
15 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Fruity dream
10 min
Basic bread rolls
45 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.