Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pieces
Składniki
-
all-purpose flour2 oz
-
buckwheat groats (see Tip)2 oz
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
whole milk8 oz
-
active dry yeast1 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to fry2 oz
-
large eggs2
-
4 oz sour cream, to servecrème fraîche to serve4 oz
-
smoked salmon sliced to serve8 oz
-
2 oz salmon roe, e.g. American Paddlefish, to servecaviar e.g. American Paddlefish, to serve2 oz
-
fresh chives, to garnishfresh dill fronds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
343 mg
Białko
5 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 min