Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pieces
Składniki
-
all-purpose flour2 oz
-
buckwheat groats (see Tip)2 oz
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
whole milk8 oz
-
active dry yeast1 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to fry2 oz
-
large eggs2
-
4 oz sour cream, to servecrème fraîche to serve4 oz
-
smoked salmon sliced to serve8 oz
-
2 oz salmon roe, e.g. American Paddlefish, to servecaviar e.g. American Paddlefish, to serve2 oz
-
fresh chives, to garnishfresh dill fronds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
343 mg
Białko
5 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Fresh Herb Dip
10 min
Crème Pâtissière
15 min
Smoked Trout Dip
15 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min
Classic Zabaglione
15 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Blue Cheese Dressing
5 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min