Urządzenia i Akcesoria
Fermented Carrots
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)carrots cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)21 oz
-
sea salt divided between jars4 tsp
-
fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)1 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Lentil Hummus
10 min
Neapolitan Ice Cream
3 godz. 50 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Sparkling Lavender Lemonade
1 godz. 10 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Vegetable Shumai
45 min
Strawberry Almond Gelato
12 godz. 20 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min