Urządzenia i Akcesoria
Fermented Carrots
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)carrots cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)21 oz
-
sea salt divided between jars4 tsp
-
fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)1 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Fruit and Yogurt Purée
5 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Broccoli almond soup
30 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min