Urządzenia i Akcesoria
Fermented Carrots
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)carrots cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)21 oz
-
sea salt divided between jars4 tsp
-
fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)1 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Creamed Peas and Ham
30 min
Pasta Primavera
50 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15 min
Artichokes Romana
50 min
Steamed Banana Loaf
1 godz. 25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min