
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g Gruyère cheese cubed
- 115 g tomatoes cored, deseeded and quartered
- 8 basil leaves, fresh plus extra to garnish
- 595 g water
- 5 egg whites from large eggs
- salt to taste
- black pepper, ground to taste
- balsamic glaze to drizzle (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Białko
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Sód
- 986 mg