Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- oil, for greasing
- 1500 g water
- 4 whole cloves
- 50 g malt vinegar
- 900 - 1200 g corned beef silverside
- 400 - 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces (5-6 cm)
- 150 g frozen green peas
- 150 g frozen corn kernels
- 300 - 400 g sauerkraut, drained (see Tip)
Mustard sauce
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 300 g milk
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 ½ tsp mustard powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962.1 kJ / 467.2 kcal
- Białko
- 53.5 g
- Węglowodany
- 17.4 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 760.7 mg
Alternatywne przepisy
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Aussie potato salad
1h 30min
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min