Muffins de huevo con espinacas y tomates

Muffins de huevo con espinacas y tomates

4.4 304 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1 cucharadita de mantequilla
  • 60 g de queso manchego semicurado en trozos
  • 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de espinacas baby frescas
  • 2 pellizcos de sal
  • 4 huevos
  • 60 g de leche
  • ½ cucharadita de polvo de hornear
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 8 tomates cherry

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 627.9 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 972 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...