Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua (y más agua para el bol)
-
300
g de hojas de espinaca frescas
lub 300 g de acelgas troceadas - 200 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 227 kJ / 54 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 1.51 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25min
Purés de verduras y arroz con carne o pescado
50 Min
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1 Std.
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5 godz. 15 min
Puré de ternera en cubitos
1h 10min
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50 Min
Papilla de harina tostada
25min
Puré de zanahoria y manzana con pollo
30min
Crema de lentejas rojas
35min
Puré de guisantes en cubitos
55min
Puré de zanahoria en cubitos
1 Std.
Puré con carne, pescado o pollo para bebés
45min