Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 ( 1.6K oceny )

Składniki

  • 200 g celery stalks trimmed, cut into pieces
  • 2 carrots cut into pieces
  • 1 brown onion cut into halves
  • 1 fresh tomato cut into halves
  • 1 zucchini cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 1 - 2 sprigs fresh basil leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 150 g rock salt
  • 1 tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
9 kcal / 37.8 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
1460.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy