Urządzenia i Akcesoria
Vegetable stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
800 g
Składniki
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1460.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
37.8 kJ /
9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Pumpkin soup
30 min
Basil pesto
10 min
Chicken stock paste
45 min
Steamed rice
25 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Classic mushroom risotto
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min