
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin risotto with bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1329.1 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
66.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Zucchini slice
45 min
Pork san choy bau
25 min
Mushroom risotto
30 min
Pumpkin soup
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Risotto verde
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min