Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin risotto with bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1329.1 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
66.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget friendly Italian
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Cookidoo® Served 2021
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Cookidoo® Served 2023
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Stack up the savings
117 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min