Urządzenia i Akcesoria
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.7 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1618.1 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Cheese soufflés
30min
Lentil hotpot
12h 45min
Gnocchi
1h 40min
Minestrone
40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Tomato and lentil dahl
35min
Classic mushroom risotto
30min
Basic bread
1h 35min