Pasta e fagioli (Pasta and beans)
TM6 TM5

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 (71 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
  • 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
  • 2 ripe tomatoes, cut into halves
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 900 g water
  • 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1618.1 kJ / 385.3 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
52.5 g
Tłuszcz
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6.7 g
Sód
689.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy