Urządzenia i Akcesoria
Gluten free sticky date puddings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
208.7 mg
Białko
11 g
Kalorie
2598 kJ /
618.5 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 godz. 15 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min