Urządzenia i Akcesoria
Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs6
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)20 - 40 g
-
red onion¼
-
olive oil or butter20 g
-
ham40 g
-
cherry tomatoes cut into quarters4
-
button mushrooms stalks removed, cut into quarters4
-
fresh baby spinach leaves10
-
water500 g
-
avocado flesh only, cut into thin slices (optional)½
-
fresh parsley for garnishing1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.5 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
2032.9 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porcini mushroom risotto
35 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Poached eggs
25 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Cevapcici
50 min
Gluten free pasta
50 min
Chicken velouté meal
40 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min