Urządzenia i Akcesoria
Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs6
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)20 - 40 g
-
red onion¼
-
olive oil or butter20 g
-
ham40 g
-
cherry tomatoes cut into quarters4
-
button mushrooms stalks removed, cut into quarters4
-
fresh baby spinach leaves10
-
water500 g
-
avocado flesh only, cut into thin slices (optional)½
-
fresh parsley for garnishing1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.5 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
2032.9 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Spaghetti carbonara
35 min
Strawberry fizz
10 min
Penne and vegetables
35 min
Choc-mint milk
15 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min