
Urządzenia i Akcesoria
Quiche Lorraine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
285.7 kcal /
1199.9 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
20.1 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
646 mg