Butterscotch sauce

Butterscotch sauce

4.6 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces
    60 g
  • brown sugar
    140 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • natural vanilla extract
    1 ½ tsp
  • sea salt flakes to taste
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0.2 g
Kalorie 290.8 kJ / 69.2 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...