Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
brown sugar140 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
sea salt flakes to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.2 g
Kalorie
290.8 kJ /
69.2 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Chocolate sauce
20 min
Profiteroles
2 godz.
Chocolate ganache
20 min
Whipped cream
15 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Salted caramel sauce
40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min