Butterscotch sauce

Butterscotch sauce

4.6 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces
    60 g
  • brown sugar
    140 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • natural vanilla extract
    1 ½ tsp
  • sea salt flakes to taste
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 69.2 kcal / 290.8 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...