Urządzenia i Akcesoria
Peppermint chocolate brownie cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 portions
Składniki
Cheesecake
-
cream cheese600 g
-
white sugar165 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
egg yolk1
Brownie
-
unsalted butter150 g
-
dark chocolate melts120 g
-
eggs3
-
raw sugar250 g
-
peppermint oil (food grade) (see Tips)3 drops
-
plain flour130 g
-
cocoa powder20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 portions
Sód
2980.8 mg
Białko
118.14 g
Kalorie
26764 kJ /
6372 kcal
Tłuszcz
415.86 g
Błonnik
11.96 g
Tłuszcz nasycony
254.4 g
Węglowodany
569.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut chocolate brioche
2h
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
American-style pancakes
45min
Cheesecakes in jars
4h
Banoffee arctic roll
28h 40min
Apple fritters
1h
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate ganache
20min
Chocolate truffle cake
2h 15min