Peppermint chocolate brownie cheesecake

Peppermint chocolate brownie cheesecake

4.3 121 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 portions

Składniki

Cheesecake
  • cream cheese
    600 g
  • white sugar
    165 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • eggs
    2
  • egg yolk
    1
Brownie
  • unsalted butter
    150 g
  • dark chocolate melts
    120 g
  • eggs
    3
  • raw sugar
    250 g
  • peppermint oil (food grade) (see Tips)
    3 drops
  • plain flour
    130 g
  • cocoa powder
    20 g

Wartości odżywcze na 16 portions

Kalorie 6372 kcal / 26764 kJ
Białko 118.14 g
Tłuszcz 415.86 g
Węglowodany 569.7 g
Błonnik 11.96 g
Tłuszcz nasycony 254.4 g
Sód 2980.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...