Urządzenia i Akcesoria
Peppermint chocolate brownie cheesecake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 portions
Składniki
Cheesecake
-
cream cheese600 g
-
white sugar165 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
egg yolk1
Brownie
-
unsalted butter150 g
-
dark chocolate melts120 g
-
eggs3
-
raw sugar250 g
-
peppermint oil (food grade) (see Tips)3 drops
-
plain flour130 g
-
cocoa powder20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 portions
Sód
2980.8 mg
Białko
118.14 g
Kalorie
26764 kJ /
6372 kcal
Tłuszcz
415.86 g
Błonnik
11.96 g
Tłuszcz nasycony
254.4 g
Węglowodany
569.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Chocolate ganache
20 min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 godz. 30 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Harlequin custard
10 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Brunch bread
1 godz. 15 min