Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina manitoba + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- sale grosso, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 godz.
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3 godz. 30 min
Tartine estive
4h
Slitta di Natale di pan di zenzero
25u. 30min
Involtini vegan estivi
45 min
Salatini di Halloween
2 godz.
Ciambelle salate
30 Min
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Cestini con crema alla zucca
2 godz.
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Quiche di Halloween
2 godz.
Croccante da regalare
1h