Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 200 g di polpa di zucca
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina manitoba + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- sale grosso, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Polpette di carote
1j
Scheletri dolci
5h
Mostriciattoli alla zucca
4 Std.
Salatini di Halloween
2j
Donuts al caramello
6h
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Focaccia caprese
3h 30min
Panini dolci al latte
2h 40 min
Quiche di Halloween
2j
Focaccine all'origano
1j 30 menit
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Focaccine morbide
3h 30min