Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia

Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di sale + q.b.
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
    ½ cubetto
  • di farina di kamut
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di insalata valeriana
    100 g
  • di tacchino arrosto a fette
    100 g
  • di Parmigiano reggiano in scaglie
    100 g
  • glassa di soia, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 596 kcal / 2494 kJ
Białko 28.1 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 64.6 g
Błonnik 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...