Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia

Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia

4.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
  • 400 g di farina di kamut
  • 10 g di sale
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di insalata valeriana
  • 100 g di tacchino arrosto a fette
  • 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
  • glassa di soia, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28.1 g
Kalorie 2494 kJ / 596 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 8.7 g
Węglowodany 64.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...