Bagel con salmone affumicato e cetriolo

Bagel con salmone affumicato e cetriolo

4.7 37 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 pezzi

Składniki

Bagel
  • 1800 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 115 g di zucchero
  • 600 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 10 g di sale
  • 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
  • 1 uovo sbattuto
  • semi di sesamo bianchi a piacere
Crema alle erbe
  • 10 rametti di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • 10 foglie di menta fresca lavate
  • 10 foglie di basilico fresco lavate
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 50 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
  • 200 g di cetrioli a fettine sottili
  • 6 fette di salmone affumicato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...