Bagel con salmone affumicato e cetriolo

Bagel con salmone affumicato e cetriolo

4.7 37 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 pezzi

Składniki

Bagel
  • di acqua
    1800 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di zucchero
    115 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    600 g
  • di sale
    10 g
  • di bicarbonato di sodio
    1 cucchiaio
  • uovo sbattuto
    1
  • semi di sesamo bianchi a piacere
Crema alle erbe
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate
    10 rametti
  • di menta fresca lavate
    10 foglie
  • di basilico fresco lavate
    10 foglie
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    10 g
  • di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
    50 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
Terminare la preparazione
  • di cetrioli a fettine sottili
    200 g
  • di salmone affumicato
    6 fette

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 273 kcal / 1143 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...