Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole

Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole

4.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina di farro
    500 g
  • di sale + q.b.
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di insalata valeriana lavata
    100 g
  • di carpaccio di pesce spada affumicato
    100 g
  • di nocciole sgusciate
    100 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 702 kcal / 2937 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 79.4 g
Błonnik 12.8 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...