Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 79.4 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 12.8 g
Alternatywne przepisy
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3h 30min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pizza alla farina di farro
2hod. 10min
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3h 30min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 godz.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 godz.
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza alle tre farine
1h 55min