Pastelitos red velvet de crema de turrón

Pastelitos red velvet de crema de turrón

4.3 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
25 unidades

Składniki

Bizcocho red velvet
  • 80 g de mantequilla
  • 90 g de azúcar
  • 90 g de azúcar moreno
  • 3 huevos
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • ½ - 1 cucharadita de colorante rojo
  • 130 g de harina de repostería
  • 20 g de cacao puro en polvo
  • ½ sobre de polvo de hornear
  • 1 pellizco de sal
  • 2 cucharadas de almendra laminada
Crema cuajada de turrón
  • 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 300 g de leche
  • 300 de nata (35% de grasa)
  • 2 sobres de cuajada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 37.5 mg
Białko 183.4 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...