![Pastas sombreros de bruja Pastas sombreros de bruja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/824D3A2C-15B5-4984-B38D-3724CC4DB5B9/Derivates/424f1f53-8f76-4ff5-8290-39625d2fc4a8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastas al cacao
- 130 g de harina de repostería
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 90 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 30 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Ganache de chocolate
- 100 g de nata
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en trozos
Glaseado naranja
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 10 - 15 gotas de colorante alimentario naranja
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones de chocolate blanco
3sa 10 dk
Cupcake bola de nieve
14 godz.
Árbol de Navidad con fruta natural
3h 20min
Piruletas
40 мин.
Crumble frío de frambuesas
25min
Mousse tres chocolates
3 godz. 15 min
Momias de hojaldre y salchicha
1 godz.
Brebaje sangriento
5min
Minicupcakes de Navidad
1 godz.
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15min
Tronco de Navidad con praliné
2ч. 20 мин.
Cupcakes fantasma
1 godz.