Blanquette de vițel
TM5 TM6

Blanquette de vițel

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 700 g apă
  • 1 fir cimbru proaspăt, frunzele spălate și zvântate
  • 2 foi de dafin, uscate
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt
  • 1 ¼ linguriță sare
  • 600 g carne de vițel, fără pielițe și fără os, tăiată cuburi (2 cm)
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 300 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
  • 200 g praz, tăiat rondele (5 mm)
  • 300 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate sferturi
  • 20 g unt nesărat
  • 15 g făină tip 00

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1084 kJ / 259 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy