Crêpes al curry con chutney de mango

Crêpes al curry con chutney de mango

4.1 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 raciones

Składniki

Relleno
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de aceite
    20 g
    20 g de mantequilla
  • de carne picada mixta desmenuzada
    250 g
  • de curry en polvo
    1 cucharada
  • de caldo de ave
    50 g
    50 g de agua
  • de manzana en dados (1 cm)
    150 g
  • de pasas
    30 g
  • de perejil fresco picado
    1 cucharadita
    1 cucharadita de cilantro fresco, picado
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
Crêpes de leche de coco
  • de aceite de coco
    20 g
    20 g de mantequilla
  • de leche de coco
    200 g
  • de agua
    50 - 75 g
  • de harina
    100 g
  • huevos
    2
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
Montaje y presentación
  • chutney de mango para servir

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 484 kcal / 2024 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 33.1 g
Węglowodany 32.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 610.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...