Crêpes al curry con chutney de mango

Crêpes al curry con chutney de mango

4.1 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 raciones

Składniki

Relleno
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 20 g de aceite
    20 g de mantequilla
  • 250 g de carne picada mixta desmenuzada
  • 1 cucharada de curry en polvo
  • 50 g de caldo de ave
    50 g de agua
  • 150 g de manzana en dados (1 cm)
  • 30 g de pasas
  • 1 cucharadita perejil fresco picado
    1 cucharadita cilantro fresco, picado
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Crêpes de leche de coco
  • 20 g de aceite de coco
    20 g de mantequilla
  • 200 g de leche de coco
  • 50 - 75 g de agua
  • 100 g de harina
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y presentación
  • chutney de mango para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 610.9 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 2024 kJ / 484 kcal
Tłuszcz 33.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...