Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de espelta
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 10 g de semillas de lino
- 300 g de queso fresco desnatado batido
- 1 huevo
- 20 g de aceite vegetal
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de copos de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Tortitas de avena y arándanos
15 Min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 Min
Pancakes de batata con crema de chocolate negro a la naranja
1 Std.
Rosquillas de espelta y queso cremoso
50 Min
Pan de espelta
2h 20 min.
Panecillos calabaza
2 godz. 30 min
Pan rústico de cúrcuma
9h 30 min
Tortitas de café, avena y lino
30 min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13h
Bollos suizos de calabaza y canela
2h