Bollos de espelta y queso fresco

Bollos de espelta y queso fresco

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 unidades

Składniki

  • de espelta en grano pelada
    50 g
  • de harina de espelta
    300 g
  • de polvo de hornear
    1 sobre
  • de semillas de lino
    10 g
  • de queso fresco desnatado batido
    300 g
  • huevo
    1
  • de aceite vegetal
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de copos de avena
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 222 kcal / 929 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...