Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de espelta
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 10 g de semillas de lino
- 300 g de queso fresco desnatado batido
- 1 huevo
- 20 g de aceite vegetal
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de copos de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Bizcochitos de batata dos chocolates
1 Std.
Pizza integral con crema de espárragos, mascarpone y salmón ahumado
4h
Pan de centeno y manteca
16hod.
Pizza integral con berenjena asada picante
50min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Crema de cacao casera
5 Min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Panecillos calabaza
2 Std. 30 Min