Corona ratatouille

Corona ratatouille

4.7 48 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 raciones

Składniki

Vinagreta
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de vinagre balsámico
    20 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
Verduras
  • de berenjena
    200 - 250 g
  • de calabacín
    200 - 250 g
  • tomates pera
    6 - 8
Salsa de tomate
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco
    4 - 5 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    100 g
  • de pimiento rojo pelado y sin semillas
    80 g
  • de pimiento verde pelado y sin semillas
    80 g
  • de pimiento amarillo pelado y sin semillas
    80 g
  • de tomate troceado en conserva escurrido
    200 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de azúcar
    1 cucharadita
Masa
  • de vino blanco
    75 g
    75 g de agua
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de harina de trigo
    225 g
  • de sal
    2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 422.1 kcal / 1764 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 36.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 445.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...