Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 pieces stem ginger in syrup, drained
- 225 g salted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g Demerara sugar
- 100 g soft brown sugar
- 75 g golden syrup
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 325 g porridge oats
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Toad in the Hole
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Crumble
55min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Classic Flapjack
55min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Lavender Shortbread
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Yorkshire Pudding
1h