Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 100 mg
Alternatywne przepisy
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Squid ink pasta
1u.
Black forest cake
5 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Triple chocolate layer cake
5óra 20p
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Mirror glaze cake
7 Std. 55 Min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min