Urządzenia i Akcesoria
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 godz.
8 portions
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croissants
16 godz.
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Triple layer bundt cake
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Choux pastry
1 godz.
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Crème pâtissière
15 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Strawberry pudding
2 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min