Urządzenia i Akcesoria
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
Przygotowanie 2 godz. 30 min
Czas całkowity 72 godz.
24 portions
Składniki
-
Fraisier sponge
-
macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)10 - 12
Lime ganache for sable choux
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate cut into small pieces110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly of mini croquembouche
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
boiling water
-
edible flowers to decorate (optional)
-
vinegar50 g
Assembly of show stopper cake
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate (optional)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.8 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
2264.5 kJ /
539.2 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Pineapple curd (TM6)
20 min
Parmesan cheese crisps
15 min
DIY chocolate truffles
3 godz. 40 min
Hokey pokey ice cream
28 godz. 25 min
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min