Urządzenia i Akcesoria
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
Przygotowanie 2 godz. 30 min
Czas całkowity 72 godz.
24 portions
Składniki
-
Fraisier sponge
-
macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)10 - 12
Lime ganache for sable choux
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate cut into small pieces110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly of mini croquembouche
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
boiling water
-
edible flowers to decorate (optional)
-
vinegar50 g
Assembly of show stopper cake
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate (optional)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.8 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
2264.5 kJ /
539.2 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Vanilla ice cream
12 godz.
Paris Brest
6 godz. 40 min
Crunchy caramel ice cream slice
24 godz. 35 min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 min
Lollipops
40 min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Lollipops
40 min