Urządzenia i Akcesoria
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Avocado spread
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
shallots50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
lime juice80 g
-
Tabasco ®1 tsp
-
salt1 tsp
-
ripe avocados flesh only and cut in pieces400 g
Lime sauce
-
fresh lemongrass white part only10 g
-
fresh red chillies10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
kaffir lime leaves deveined5
-
shallots100 g
-
fish sauce10 g
-
lime juice100 g
-
oyster sauce60 g
-
toasted sesame oil15 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
Assembly
-
Hokkaido scallops large-sized8 pieces
-
coarse sea salt to garnish1 tsp
-
freshly ground black pepper to garnish1 tsp
-
crispy fried shallots to garnish20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
818 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Tomato Short Ribs Stew
Brak ocen
Orange Creamsicle Whip
10 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Mushroom Carpaccio
25 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 godz. 10 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min