Urządzenia i Akcesoria
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Avocado spread
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
shallots50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
lime juice80 g
-
Tabasco ®1 tsp
-
salt1 tsp
-
ripe avocados flesh only and cut in pieces400 g
Lime sauce
-
fresh lemongrass white part only10 g
-
fresh red chillies10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
kaffir lime leaves deveined5
-
shallots100 g
-
fish sauce10 g
-
lime juice100 g
-
oyster sauce60 g
-
toasted sesame oil15 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
Assembly
-
Hokkaido scallops large-sized8 pieces
-
coarse sea salt to garnish1 tsp
-
freshly ground black pepper to garnish1 tsp
-
crispy fried shallots to garnish20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
818 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Brak ocen
Curry Chicken
1 godz.
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Steamed Whole Fish
45 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min