Urządzenia i Akcesoria
Sel aux cèpes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
290 g
Składniki
-
60 g de cèpes séchés
-
250 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 290 g
Sód
95480 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
783 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pain croustillant
1 godz.
French dressing raffiné
15 min
Bouillon de légumes en poudre
5 godz.
Grissini
2 godz.
Sel aux herbes
5 min
Vinaigrette gingembre-piment
5 min
Pain au vin rouge et aux noix
15 godz. 30 min
Délice aux amandes
1 godz.
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Amarettini
1 godz. 30 min
Moutarde mi-forte
25 min
Amandes au cacao et au café
30 min