Urządzenia i Akcesoria
Châtaignes à la vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
700 g d'eau
-
500 g de châtaignes, fraîches et non pelées marquées de deux entailles en forme de croix
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Bouillon de légumes en poudre
5 godz.
Panure
5 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Riz Casimir
45 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Pain toupie rapide
40 min
Papet vaudois
55 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min