
Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zested and juiced (approx. 60 g juice)1
-
lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)1
-
water700 g
-
potatoes cut into pieces400 g
-
butter for greasing80 g
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
zucchini cut into slices (5 mm)400 g
-
aniseed seeds1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
405.8 kcal /
1704.3 kJ
Białko
39.8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
394.6 mg