Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zested and juiced (approx. 60 g juice)1
-
lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)1
-
water700 g
-
potatoes cut into pieces400 g
-
butter for greasing80 g
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
zucchini cut into slices (5 mm)400 g
-
aniseed seeds1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1704.3 kJ /
405.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed tomatoes
50 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Rice salad
1 godz.
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.