Cod with citrus butter
TM6 TM5 TM31

Cod with citrus butter

3.8 ( 20 ocen )

Składniki

  • 1 orange zested and juiced (approx. 60 g juice)
  • 1 lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)
  • 700 g water
  • 400 g potatoes cut into pieces
  • 80 g butter for greasing
  • 4 cod fillets (120-200 g each)
  • ½ tsp salt adjust to taste
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste
  • 400 g zucchini cut into slices (5 mm)
  • 1 tsp aniseed seeds
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
405.8 kcal / 1704.3 kJ
Białko
39.8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
394.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy