Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zested and juiced (approx. 60 g juice)1
-
lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)1
-
water700 g
-
potatoes cut into pieces400 g
-
butter for greasing80 g
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
zucchini cut into slices (5 mm)400 g
-
aniseed seeds1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1704.3 kJ /
405.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Mussels in coconut milk
25 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Stuffed tomatoes
50 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
White fish and lemon risotto
30 min