Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
lub 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 696.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liquore alla camomilla
960j
Rotolo ai piselli
50 min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Alberelli di sfoglia
1h 30 min
Risotto alle castagne
30 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40 Min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 Min
Rainbow Bowl
1 godz. 10 min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 Min
Focaccia alla curcuma
3h 30min