Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Emulsión de zanahoria<br>
- 500 g de agua
- 250 g de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
- 35 g de aceite de oliva
- 1 limón, sólo su jugo
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Chapatis
- 120 g de garbanzos secos
- 510 g de agua
- 100 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
- 2 cucharadas de aceite de oliva y un poco más para rociar
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal rosada
-
aceite de coco, para engrasar
lub ghee, para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barritas de banana y avena
8h 40min
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30min
Queso cremoso
15 godz.
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1 Std.
Galletitas de limón
1h 45min
Torta de chocolate y nuez
30min
Crackers de semillas
50min
Waffles
10 Min
Salsa criolla
5 Min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 Min