![Solomillo de cerdo con coleslaw Solomillo de cerdo con coleslaw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1cac9a1f-a208-40cd-a6a0-ace0c4c055dd/Derivates/9aca15d3-1ae6-439c-a506-706d17eeb10a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coleslaw
- 450 g de repollo blanco en trozos
- 200 g de repollo colorado en trozos
- 240 g de mayonesa keto (ver receta en la colección Keto-Almuerzos y cenas)
- 1 cucharadita de curry en polvo
- ½ cucharadita de sal marina
Solomillo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de xilitol
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon o alguna sin azúcar
- 10 g de aceite de coco virgen neutro
- 850 g de solomillo de cerdo sin grasa, en un trozo
- 100 g de panceta ahumada en fetas
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pastel de papa
1h 10min
Lomo a la mostaza
1h 45 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Quiche de puerros
1h 10min
Muffins de zucchini y queso
40min
Tarta Pascualina
1h 30min
Flan
5 Std. 30 Min
Pionono salado
1h 30min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Pollo especiado
45min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min