Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de albahaca fresca
- 1 - 2 pellizcos de orégano seco
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
-
180
g de chauchas frescas redondas, en mitades
lub 180 g de chauchas frescas planas, en mitades - ½ cucharadita de sal
- 150 g de quinoa en grano lavada
- 100 g de tomate en dados (2 cm)
- 50 g de aceitunas negras sin carozo en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 712.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Ensalada rusa de remolacha
Keine Bewertungen
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1 Std. 20 Min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Ñoquis (sin huevo)
1h 40min
Pastel de huevo y hierbas frescas
1 Std. 50 Min
Cheesecake de dulce de leche
1h 5min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Locro
25h 15min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h