
Urządzenia i Akcesoria
Plumcake pesche e farro con latte di soia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
-
200 g di zucchero di canna
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
100 g di farina
-
100 g di farina di farro
-
4 uova
-
120 g di olio di semi di arachidi
-
150 g di bevanda a base di soia
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
120 g di pesche sbucciate e a dadini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy