Pane alle banane, miele e mandorle

Pane alle banane, miele e mandorle

3.9 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
14 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 50 g di mandorle a lamelle
  • 150 g di banane sbucciate e a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 80 g di miele
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 142 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 606.4 kJ / 144.9 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...