Urządzenia i Akcesoria
Pane alle banane, miele e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
14 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
50 g di mandorle a lamelle
-
150 g di banane sbucciate e a pezzi
-
150 g di acqua
-
80 g di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 00
-
5 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
142 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
606.4 kJ /
144.9 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 godz. 30 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Cookies morbidi carote e arancia
50 min
Pagnotte banana e segale
1 godz. 50 min
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 godz. 30 min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Torta cacao e barbabietola
1 godz. 30 min