Muffin al farro e fondente

Muffin al farro e fondente

4.4 50 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pezzi

Składniki

  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g di chicchi di farro
  • 2 uova
  • 60 g olio di semi di girasole
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 200 g di bevanda a base di mandorle
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 4.5 g
Kalorie 858 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 24.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...