
Urządzenia i Akcesoria
Muffin al farro e fondente
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pezzi
Składniki
-
100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
200 g di chicchi di farro
-
2 uova
-
60 g di olio di semi di girasole
-
100 g di zucchero di canna integrale
-
200 g di bevanda a base di mandorle
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
205 kcal /
858 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
24.6 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Farro
10 Przepisów
Włochy
Włochy