Insalata rossa

Insalata rossa

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di riso rosso (cottura 18-20 min.)
  • 1 cipollotto rosso, a pezzi
  • 300 g di pomodori ciliegino metà
  • 100 g di peperone rosso a pezzi
  • 50 g di ravanelli rossi in quarti
  • 5 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 5 foglie di menta fresca lavate ed asciugate
  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna grezzo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.6 g
Kalorie 1297 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...