Urządzenia i Akcesoria
Pane di grano saraceno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porzioni
Składniki
-
1 cubetto di lievito di birra
-
1 cucchiaino zucchero
-
100 g di acqua tiepida
-
220 g di latte
-
40 g olio extravergine di oliva
-
350 g di farina tipo 0
-
100 g di farina di grano saraceno
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.4 g
Kalorie
1376 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di segale
3 godz. 20 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Pane alla soia
3 godz. 10 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 godz.