Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cubetto di lievito di birra
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di acqua tiepida
- 220 g di latte
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di grano saraceno
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di segale
3h 20min
Pane rustico ai semi
1h 30 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale al vapore
2u.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pane all'orzo
2u. 45min
Pane alla soia
3h 10min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min