Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Creamed spinach
15 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min