Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Apple sauce
20 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min