Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Pork san choy bau
25 min
Broccoli salad
10 min
Basil pesto
10 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min