Urządzenia i Akcesoria
Festive camembert wreath
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portions
Składniki
Filling
-
eschalots cut into halves2
-
salted butter50 g
-
dried cranberries80 g
-
frozen cranberries (see Tips)80 g
-
sugar80 g
-
Port50 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Pizza dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
Camembert cheese whole, removed from packaging (approx. 200 g)1
-
shelled salted pistachio nuts slivered, plus extra to garnish30 g
-
streaky bacon rindless, cut into pieces, fried, drained, cooled (optional - see Tips)130 g
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
252.1 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1231.1 kJ /
294.2 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
40.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Lychee sorbet cocktail
24 Std. 5 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Coconut almond "snowballs"
35 Min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min