Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed strudel with crumble topping
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
16 portions
Składniki
Poppy seed filling
-
poppy seeds140 g
-
boiling water to soak300 g
-
raw almonds20 g
-
walnuts20 g
-
white sugar50 g
-
honey70 g
-
sultanas40 g
-
unsalted butter10 g
-
milk50 g
-
mixed peel50 g
-
natural almond extract½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
orange zest only, no white pith½
-
orange juice20 g
-
sea salt½ tsp
-
rum (optional)2 tbsp
Dough
-
milk plus extra to brush120 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)125 g
-
white sugar20 g
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 pinch
-
cold water to prove
Crumble topping
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
plain flour170 g
-
white sugar70 g
-
icing sugar70 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
sea salt1 pinch
Assembly
-
egg white1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1562.3 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Rice pudding
50min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Plum sauce
55min
Struffoli (Italy)
1h 10min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Placki
40min
Beetroot ketchup
1h 15min
Apricot apple pie
1h 40min
Asturian rice pudding
1h
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min