Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
TM6 TM5 TM31

Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno

4.6 (24 oceny)

Składniki

  • 450 - 500 g di filetto di maiale in un unico pezzo (vedere consigli)
  • 80 - 100 g di datteri denocciolati
  • 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 180 g di scalogni a metà
  • 40 g di burro a pezzi
  • 80 g di Marsala
  • 200 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1427.8 kJ / 341.3 kcal
Białko
27.5 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Sód
363.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy