Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno

Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzione

Składniki

  • di filetto di maiale in un unico pezzo (vedere consigli)
    450 - 500 g
  • di datteri denocciolati
    80 - 100 g
  • di sale + q.b.
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe nero macinato + q.b.
    2 - 3 pizzichi
  • di scalogni a metà
    180 g
  • di burro a pezzi
    40 g
  • di Marsala
    80 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 341.3 kcal / 1427.8 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 363.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...