Wersje kompatybilne
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Białko
- 57.7 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1065.3 mg
Alternatywne przepisy
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Sciroppo Chai
Nessuna valutazione
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2hod. 10min
Daiquiri alla fragola
10min
Calulu di pesce
50min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Blinis con carpaccio di tonno
1h