Wersje kompatybilne
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Białko
- 57.7 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1065.3 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Sorbetto mango e maracuja
25 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Caipirinha
10 min
Tartare al tonno e avocado
1h 15 min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min