Wersje kompatybilne
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1000 g de remolacha fresca pelada y cortada en trozos
- 300 g de harina integral
- 1 huevo
- 1 cucharada de aceite
Pesto de rúcula y almendras
- 30 g de rúcula (1 puñado) y algo más para decorar
- 100 g de almendras enteras con piel
- 125 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2289 kJ / 547 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Tarta Pascualina
1h 30min
Budín de banana y zucchini
50min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Hummus de zanahoria
15min
Muffins de zucchini y queso
40min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Licuado de banana y dulce de leche
5 min
Budín de naranja
1 godz.
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30 min