![Salsa criolla Salsa criolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b6501112-b63a-461d-aeb9-d1f5691c02a2/Derivates/48fafc09-25f6-4ef2-b325-933b7a09ffdd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 morrón rojo en trozos
- 1 morrón verde en trozos
- 2 tomates en cuartos
- 1 cebolla en cuartos
- ½ taza de hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de girasol
- 50 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal a gusto
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida a gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 4415 kJ / 1055 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 100 g
Alternatywne przepisy
Postrecitos de dulce de leche
2h 20min
Chipa
30min
Budín de mandarinas
55 Min
Budín de naranja
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1u. 40min
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1u. 45min
Tarta de jamón, queso y tomate
1u. 10min
Puré de papas al estilo Argentino
50 мин.
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min