Wersje kompatybilne
Ensalada de verduras asadas con salsa de anacardos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de anacardo
- 100 g de anacardos crudos
- 1 diente de ajo
- 100 g de caldo de verduras (ver sugerencia)
Verduras asadas
- 600 g de verdura variada de temporada, en bastones (aprox. 1,5x7 cm) (ver sugerencia)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharada de garam masala
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 min
Bowl de pasta multicereales con atún fresco y salsa de aguacate
25 min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 min
Mini poke bowls vegetarianos
40 min
Mousse vegana de chocolate
2j 15 menit
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50 min
Ensalada de quinoa con remolacha y vinagreta de frambuesas
45 min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Tortitas de café, avena y lino
30 min
Ensalada de quinoa con caballa y naranja
45 min
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30 min
Ensalada de calabacín y mango
5min