Wersje kompatybilne
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas, en cuartos
- 50 g de piñones crudos
- 150 g de espinacas baby frescas
- 120 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomates secos en aceite
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre balsámico blanco
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso feta desmenuzado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1306 kJ / 312 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39.2 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 596.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada italiana de pasta con pesto
35 min
Ensalada de pasta caprese
25 min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10min
Ensalada de pasta con mango y frutos secos
40 min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30 min
Ensalada de pasta con salsa de parmesano
1h
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40 min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1h 5 min